Vesisänky – parasta unta

Hyvä uni on edellytys täysipainoiselle elämälle. Kuvittele, jos voisit aina nukahtaa puhtaalla ja sopivan lämpöisellä patjalla, josta heräät aamulla virkistyneenä vaivattoman yön jälkeen.

Vesisänky on juuri sellainen vuode. Vedellä täytetty patja muotoutuu täydellisesti vartalon mukaan, jolloin ihoon kohdistuva paine vähenee ja verenkierto paranee eikä sinun tarvitse yön aikana kääntyillä puutuneiden jäsenten takia. Unesta tulee näin syvää ja virkistävää.

Vesipatja antaa juuri oikeanlaisen tuen selälle, hartioille, niskalle ja jaloille. Päivän aikana selkään kohdistuneet paineet laukeavat, sopivan lämpöinen patja auttaa lihaksia rentoutumaan ja jalkojen lievä kohoasento helpottaa laskimoverenkiertoa ja helpottaa sydämen työskentelyä.

Vesipatja on allergisen valinta - patja on rakenteensa puolesta pölytön ja helppo pitää puhtaana. Vesisängyssä on helppo nukkua!

Vesisänky – turvallista käyttää

Vesisänky on ihanteellinen nukkumapaikka vauvasta vaariin, siksi olemme panostaneet tuotteidemme turvallisuuteen. Nykyaikainen vesisänky valmistetaan kestävästä vinyylistä, joka kestää kulusta ja pitää veden patjan sisällä. Sängyn, lämmittimen ja patjan rakenne varmistavat matalan energiankulutuksen ja mahdollisesta vuodosta aiheutuvan haitan minimoimisen. Korkealaatuisten, myrkyttömien ja kestävien tuotteiden valmistus säästää ympäristöä ja lisää käyttömukavuutta. Tutustu tarkemmin vesisänkyjen maailmaan täällä kotisivuillamme!